New variation of Salmon Cake - Nueva variante del Pastel de Salmón

 

 


  I like salmon a lot, but it is true that not everybody likes that fish flavour, perhaps this variant will be better for them. More spices added, mustard, fried tomatoe...

 A mí me gusta mucho el salmón, pero es cierto que no a todo el mundo le gusta ese sabor a pescado, quizás esta variante les venga mejor. Más especias añadidas, mostaza, tomate frito...

 







Ingredients:

500gr Fresh Salmon 

4 Eggs

1 Onion

4 Spoonfulls fried tomatoe sauce

1 Spoonfull mustard

100 ml Cream

Salt, pepper, parsley, dry garlic, dry onion.

 

You have to cut the onion in small pieces and saute in olive oil untill it is transparent, while you do it, you can cook the salmon during 1 or 2 minutes in the microwave with a little bit of water and salt.

Then add it to the onion and saute it a little bit. Reserve it.

Beat the eggs, spices, cream, tomatoe sauce, and mustard. Add the salmon and blend it.

This cake is baked in the oven in a bain-marie, during 30 m at 180ºC

I love it, of course you can accompany it with different sauces, mayonnaise, yogurt, tomato, choose the one you prefer.

Ingredientes:

500gr de salmón fresco

4 Huevos

1 Cebolla

4 Cucharadas de salsa de tomate frito

1 Cucharada de mostaza

100 ml de nata

Sal, pimienta, perejil, ajo seco, cebolla seca

 

 Tienes que cortar la cebolla en trozos pequeños y saltearla en aceite de oliva hasta que esté transparente, mientras lo haces, puedes cocinar el salmón durante 1 o 2 minutos en el microondas con un poco de agua y sal.

Luego añádelo a la cebolla y saltéalo un poco. Resérvalo.

Bate los huevos, las especias, la nata, la salsa de tomate y la mostaza. Añadir el salmón y batirlo.

Este pastel se hace en el horno al baño María, durante 30 m a 180ºC.

A mi me encanta, por supuesto puedes acompañarlo con diferentes salsas, mayonesa, de yogurt, de tomate, elige la que prefieras.

 

Ideas for the weekend, Happy Thursday!

Ideas para el finde, ¡Feliz Jueves!

Comentarios

Entradas populares