"Meat Pie" - "Empanada de Carne"

Wednesday and we go on in the kitchen, we have a very bad habit at home, we usually eat everyday.

Miércoles y seguimos en la cocina, en casa, tenemos la mala costumbre de comer todos los días.

 


BY A FEW YEARS LATER

Today,  we cook a leftovers recipe, "Meat Pie". I  don't throw food, I invent recipes  everyday to take advantage of my leftovers. 

Hoy, cocinamos una receta con restos, "Empanada de Carne". Yo no tiro comida, cada día invento recetas y combinaciones para aprovechar mis restos.





I had four pieces of baked pork, 100 ml of pumpking cream,  and two  puff pastry sheets, so I have made a tomato sauce and have added the minced meat, the cream and several leaves of spinach.

Tenía cuatro trozos de cerdo asado, 100 ml de crema de calabaza, y dos láminas de hojaldre, así que he hecho un sobrito de tomate y he añadido la carne picada, la crema y varias hojas de espinaca. 




Finally I decorated the  pastry with my pastry cutters... 

Al final  he decorado la empanada con mis cortapastas...

I Don't know how you call this kind of recipes in english, we call them  "Recetas de Aprovechamiento"

Do you have recipes like this one for sharing? 

No sé como llamáis a este tipo de recetas en inglés, nosotros las llamamos  "Recetas de Aprovechamiento"

¿Tenéis recetas como esta para compartir?

 

Happy Wednesday!

¡Feliz Miércoles!

Comentarios

Entradas populares