Delicious Stuffed Mushrooms - Champiñones Rellenos Buenísimos
This is a variant of my "Stuffed Mushrooms", in this case with sauce, and although you may think it is bechamel, it isn't.
Esta es una variante de mis "Champiñones Rellenos", en este caso con salsa, y aunque podáis pensar que es bechamel, no lo es.
Ingredients:
8 big mushrooms
5 garlic cloves
1 big onion
Olive oil
Salt and Pepper
1 cup of milk
Ingredientes:
8 champiñones grandes
5 dientes de ajo
1 cebolla grande
Aceite de oliva
Sal y pimienta
1 taza de leche
Prepare two pans with olive oil, you have to divide all the ingredients in two, the minced garlic, the chopped onion, and the minced mushrooms stems.
First saute the garlic, then add the onion and finally the stems, remember two parts in two pans.
After this, add the milk only in one pan and cook 15 m more. Then blend into a fine sauce.
Stuff the mushrooms with the first stir-fry and then add the sauce, bake 30 m.
Preparad dos sartenes con aceite de oliva, tenéis que dividir todos los ingredientes de dos, los ajos picados, la cebolla troceada finita, y los tallos de los champiñones picados.
Primero saltead el ajo, después añadid la cebolla y al final los tallos, recordad dos partes en dos sartenes.
Después, añadid la leche solo a una sarten y cocinad 15 m más. Triturad para conseguir una salsa fina.
Rellenad los champiñones con el primer sofrito y añadid la salsa, solo queda hornear 30 m.
Happy Week!
¡Feliz Semana!
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