Complementary Cakes - Pasteles Complementarios

You need only egg yolks for one of these cakes and only egg whites for the other one,  if you want to take advantage of the ingredients, you should bake both cakes the same day 😁

Se necesitan solo yemas de  huevo para uno de estos pasteles y solo claras para el otro, si queréis aprovechar los ingredientes, deberíais hornear los dos el mismo día. 😁



Today, I give you the "Coconut Cake Recipe":

Ingredients:

9 Egg Whites

100 gr Sunflower oil

The juice of one lemmon

1 lemmon zest 

1 Coconut yogurt (although I have add a natural one and it is delicious too)

150 gr Flour

50 gr Cornstarch

70 gr Grated Coconut  

200 gr Powdered Sugar

2 Yeast Teaspoons 

 

Beat the eggs whites in snow with a pinch of salt, half Sugar (100 gr) and the lemmon juice.

Beat the rest of sugar with the oil and the yogurt. Add the flours, yeast and coconut and add this mixture softly to the Whites. 

Preheat the oven to 180ºC and bake 20 m. it is not difficult as you can see.


 



Hoy os doy "La receta del Bizcocho de Coco"

9 Claras

100 gr de aceite de girasol

El zumo de un limón

La ralladura de un limón

1 Yogurt de Coco, ( aunque yo he usado uno natural y también está buenísimo)

150 gr Harina

50 gr Maicena

70 gr de Coco rallado 

200 gr Azucar Glass

2 Cucharaditas de levadura

 

Montar las claras con un pellizco de sal, la mitad del azucar y el zumo del limón.

Batir el resto de azucar con el aceite y el yogur, añadir las harinas, la levadura y el coco. 

Mezclar suavemente con las claras montadas.

Precalentar el horno a 180ºC y hornear durante 20 m. Como véis, no es  dificil.

 


 

It is delicious 😋

Está buénísimo 😋

 

 

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