Carrot & Coconut Cake - Bizcocho de Zanahoria y Coco

 

By afewyearslater

 

I am always searching for new recipes of cakes with veggies, at least, I suppose, they are healthier, Don't you think so?

 

CARROT & COCONUT CAKE (Perfect for Fall)

250 gr Grated Carrot

2 cups Whole Wheat Flour

2 Spoonfull Yeast

1 and 1/2 Cup Sugar

1/2 cup of Grated Coconut

Pinch of Salt

4 Eggs

1 cup Sunflower oil

 

Beat the eggs, the carrot, the oil and the coconut, add the other ingredients and beat again.

Preheat the oven to 180º, grease the mold and flour it, pour the mixure in the mold and bake it during one hour.

It is very easy and it is delicious. You can serve it with creme cheese, with mascarpone cheese or with butter. It is also delicious alone.

 

By afewyearslater

 

 

Siempre estoy buscando nuevas recetas de pasteles con verdura, al menos, supongo, que son más saludables. ¿No creéis?

BIZCOCHO DE ZANAHORIA & COCO (Perfecto para el otoño)

250 gr Zanahoria Rallada

2 Tazas de Harina Integral

2 Cucharadas de Levadura

1 Taza y 1/2 de Azucar

1/2 Taza de Coco Rallado

1 Pellizco de Sal

4 Huevos

1 Taza de Aceite de Girasol

 

Batir los huevos, la zanahoria, el aceite y el coco, añadir los otros ingredientes y batir de nuevo.

Precalentar el horno a 180º, engrasar y enharinar el molde, vierte la mezcla en el molde y hornea durante una hora.

Es muy fácil y está buenísimo. Puedes servirlo con queso crema, con mascarpone o con mantequilla. También está buenísimo solo.


Comentarios

Entradas populares