SUMMER DINNER - CENA DE VERANO
Although
you can think that it is imposible to switch on the oven in Summer. I
make you a suggestion: Switch it on early in the morning, and you will
be able to taste a delicious cold Patty for dinner, without
overheating. 😜😜😜
Aunque,
creas que es imposible encender el horno en Verano. Te hago una
sugerencia: Enciendelo por la mañana temprano y podrás degustar una
empanada fría deliciosa en la cena, sin pasar calor.
😜😜😜
Ingredients for the filling:
1 big onion.
1 big green pepper.
3 garlic cloves.
150 ml fried tomato.
3 tuna bins.
olive oil.
salt.
You only have to do a sauteed with the veggies and crush them, then you can add the tuna. (save the excess oil to add to the dough, it doesn't matter if you add a little bit of the filling too)
Ingredientes para el relleno:
1 cebolla grande.
1 pimiento grande.
3 dientes de ajo.
150 ml de tomate frito.
3 latas de atún.
aceite de oliva.
sal.
Solo tienes que hacer un sobrito con las verduras y triturarlas, después puedes añadir el atún. ( guarda el aceite sobrante para la masa, no importa si incluso cae un poco del relleno)
Ingredients Dough
600 gr flour (500 first, 100 to add little by little while you knead)
50 gr fresh yeast.
120 ml olive oil ( I have used the oil you get after doing the sauteed ingredients for the filling.
Salt.
200 ml warm water to dissolve the yeast.
Put the flour in a bowl and add the yeast dissolved in the water in the middle and mix them, add the oil and salt and Knead about 10 m, you can rest and knead about 7 minutes more.
Leave the dough during one hour in a bowl sprinkled with flour and cover with a wet kitchen rag. It must double the size.
after this time you can cut the dough in two pieces to do the base and the cover.
Strech with the rolling pin and place in the tray, now you can add the filling. Strech the other part of the dough and cover the filling. Roll the edges of the dough with your fingers to close the Patty.
Preheat the oven to 200ºC then low to 180ºC and bake thePatty 40m.
Ingredientes de la Masa:
600 gr de harina ( 500 primero y 100 para ir añadiendo al amasar)
50 gr de levadura fresca.
120 ml del aceite sobrante del sofrito.
Sal
200 ml de agua templada para disolver la levadura,
Echa la harina en un cuenco y añade el agua con levadura en el centro, mezcla, luego añade el aceite y la sal y amasa unos 10 m descansa y amasa unos 7 m.
Dejar reposar la masa en un cuenco espolvoreado con harina y tapado con un paño húmedo durante una hora.
Cortar la masa en dos, estirar con el rodillo y colocar en la bandeja de horno, añadir el relleno, estirar el resto de la masa y tapar el relleno, para cerrar ir enrollando los bordes de la masa con los dedos.
Precalentar el horno a 200ºC, bajar a 180ºC y hornear la empanada unos 40 m.
Do you think you are able to do it? I am sure you can
¿Crees que puedes hacerlo? Estoy segura de que si.
Happy dinner! 😋😋😋
¡Feliz cena!😋😋😋
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