Something Sweet, Rustic, Healthy... - Algo Dulce, Rústico, Saludable...


Yeah! I was looking for something sweet but not so much, something healthy but tasty, something to eat without feeling guilty.  And here you are this carrots and chocolate cake.
¡Siii! Estaba buscando algo dulce pero no mucho, algo saludable pero sabroso, algo para comer sin sentirme culpable. Y aquí tenéis este pastel de zanahorias y chocolate.





INGREDIENTS:

150 GR CHOCOLATE
150 GR SUNFLOWER OIL
175 GR FLOUR
175 GR SUGAR
400 GR GRATED CARROTS
3 EGGS
GRATED ORANGE SHELL
20 GR YEAST
5 GR CINAMON
1 TEASPOON NUTMEG
50 ML WHIPPING CREAM

1. Preheat oven to 180º.
2. Mix the eggs, oil,  and sugar.
3. Add the carrots, 100 gr melt chocolate, grated orange shell and mix again.
4. Then add the flour, the yeast, cinamon, and nutmeg.
5. Pour in the cake mold, I usually put a vegetal piece of paper, but you can put butter and flour.
6. Bake during 40 or 45 minutes, and cold 5 m.
7. Melt 50 gr chocolate with 50 ml whipping cream and cover the cake when it is cold.

INGREDIENTES:

150 GR CHOCOLATE
175 GR AZUCAR
175 GR HARINA
150 GR ACEITE GIRASOL
400 GR ZANAHORIA RALLADA
3 HUEVOS
CASCARA DE NARANJA RALLADA
20 GR LEVADURA
1 CUCHARADITA DE NUEZ MOSCADA
1 CUCHARADITA DE CANELA
50 ML NATA MONTAR

1. Precalentar horno a 180º
2. Mezclar los huevos, aceite y azucar.
3.Añadir las zanahorias ralladas, 100 gr de chocolate fundido, corteza de naranja y mezclar.
4. Incorporar harina, levadura, nuez y canela.
5. Echar al molde, yo pongo papel vegetal, pero podéis enharinar.
6. Hornear 40 o 45 m y enfriar 5 m.
7. Fundir 50 gr de chocolate con 50 ml de nata.
8. Cubrir el pastel ya frío.





I hope you like it.
Espero que os guste.


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