Ñoquis, ACHIEVED - Ñoquis, CONSEGUIDO

It's a long time I wanted to cook this italian dish, and YES, "The time has come". This absolutely odd quarantine. It will be a  TRIBUTE  to our italian friends.
Hace mucho tiempo que quería hacer este plato italiano, y SI, "El momento ha llegado" Esta absolutamente extraña cuarentena. Será un HOMENAJE a nuestros amigos italianos.


INGREDIENTS:

1 Kg Potatoes
200 gr Flour
2 Egg Yolks
Salt

1. Boil the potatoes and cold them, peal and smach them with a fork
( you have to get a soft paste).
2. Flour the countertop and your hands, make a volcano with the paste,
and add salt and the beatten eggs.
3. Mix and knead and add the flour little by little.
4.The dough must become, flexible and tender, but not sticky,
make a ball and leave it rest 10 minutes.
5. Then you have to make cylindres and cut small pieces of 2cm.
6. At this point, you have to put a big pot with water
and salt on the fire and boil the ñoquis until they float up.
Take them out and drain them, then you have to options:
a) You can add tomatoe sauce
b) You can saute them in butter

INGREDIENTES:

1 Kg de Patatas
200 gr Harina
2 Yemas de huevo
4. Sal

1. Hervir las patatas y enfriarlas, pelarlas y machacarlas con un tenedor
( hay que conseguir una pasta suave).
2. Enharinar la encimera y las manos,
hacer un volcán con la pasta, y añadir las yemas.
3. Mezclar y amasar e ir añadiendo la harina poco a poco.
4. La masa debe quedar flexible y tierna,
pero no pegajosa, hacer una bola y dejar reposar 10 m.
5. Después hay que hacer cilintros  y cortar en trocitos de 2 cm.
6. En este momento, hay que poner una olla grande con agua y sal a hervir
y añadir los ñoquis hasta que floten. Sácalos y escurrelos. Y ahora tenéis dos opciones:
a) Puedes añadir salsa de tomate.
b) Puedes saltearlos en mantequilla.





























Delicious!
Really Delicious!
I LOVE ÑOQUIS
¡Buenísimos!
¡Realmente Buenísimos!
ME ENCANTAN LOS ÑOQUIS


IMPORTANT TIP!
50 DAILY SQUATS!

¡CONSEJO IMPORTANTE!
¡50 SENTADILLAS DIARIAS!




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